Artikel fra Tilbage

Bamseuge i Spor A

I uge 47 blev Spor A udvidet med 21 dejlige bløde bamser som skulle være med i skole hele ugen. Det var nogle ivrige børn og bamser der mødte mandag morgen, for det er jo lidt ”fedt” at må tage sin bamse med i skole, og der blev vist og fortalt om bamserne til den helt store guldmedalje.

Hele ugen var der bamser på skemaet, hvilket vil sige at der blev undervist i ”Bamsedansk”, ”Bamsematematik”, ”Bamseidræt” m.m.

I ”Bamsedansk” blev der lavet bamsebøger, hvori eleverne skrev historier og tegnede om deres bamser – ja nogle børn lavede endda flere bøger. I ”Bamsematematik” var bamserne også med som hjælpere til at forstå den svære matematik, og i ”Bamse-idræt” blev der spillet og leget meget.

Endvidere blev der i ugens løb lavet teater med bamserne og der blev malet bamsebilleder med krusseduller. Dette var noget eleverne gik meget op i. Det var meget sjovt men også lidt svært, og der kom nogle rigtig flotte billeder ud af det.

Ugen blev afsluttet med at alle eleverne og deres bamser så filmen ”Peter Plys”.

Sidst ændret af LL den 22-12-05

SKOLEPORTEN © Skolesoft 2001-14 Til forsiden Information Support